om norlex

Norlex er et privatejet dansk selskab, som består af Norlex Chemicals A/S og Norlex Systems ApS. Norlex er markedsførende i Norden inden for kemikalier og vandbehandlingsløsninger.

I Norlex arbejder vi dedikeret for at vores kunder opnår optimale og omkostningseffektive resultater i deres spildevandsrensning og vandbehandlingsprocesser. Vi gør altid brug af de bedst tilgængelige teknologier på markedet, ligesom vi innoverer og udvikler nye teknologier. På den måde får vores kunder det bedste ud af deres processer med de mest miljøvenlige produkter.

5

udvikling

Vi efterstræber altid at være med i forreste række når det gælder udvikling af bæredygtige teknologier.

5

løsningerne

Løsninger fra Norlex hjælper kommuner og industrier med at møde de strenge krav, der er til vandbehandlingsprocesser.

5

kvalitet

Norlex arbejder passioneret så alle kunder får en sikker og hurtig leverance af produkter af højeste kvalitet.

5

service

Alle Norlex ansatte er dedikerede til at servicere vores kunder hurtigt og effektivt med den højeste grad af integritet.

Historien bag

Norlex blev grundlagt i 2011 under navnet Copenhagen Chemicals ApS af to  iværksætter ingeniører; Christian Kemp og Jens Husted Kjær. Siden da er virksomheden vokset organisk og via opkøb. I 2016 blev Bo Jensen Vandbehandling A/S, en virksomhed grundlagt i 1982, opkøbt sammen med den svenske virksomhed ScanSep AB. I 2015 dannede Norlex et 50 % kontrolleret Joint Venture, Alumichem Corporation, som ejer 100 % af Nordisk Aluminat A/S (www.aluminate.eu) og Waterhouse Environmental Services Corp. (www.waterhousechemicals.com). Nordisk Aluminat A/S er en ledende nordisk producent af funktionelle aluminater, der anvendes i vandbehandlingsprocesser. Waterhouse er en Vancouver baseret virksomhed, som er markedsledende inden for servicering af kommuner og industrier med flokulanter og koagulanter i Oregon, Washington, British Columbia og Alaska. Læs mere om ledelsen

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde

Norlex har stærke kompetencer og produkter, hvis I skal bruge et doseringssystem, have etableret spildevandsrensning, optimeret en eksisterende proces, udvidet kapaciteten eller har brug for en ny teknologi til vandrensning. Kontakt os på telefon 4594 0994 eller send en mail til info@norlex.com.

Norlex ApS · Bistrupvej 172, 3460 Birkerød · (+45) 4594 0994